Stichting PWZ brengt sponsoren samen om wieler evenementen te organiseren. Daarnaast organiseert stichting PWZ onderlinge informele wielergerelateerde activiteiten.

Lees meer

Leden PWZ

Fortron

Over FortronAl 35 jaar dé specialist in gevelonderhoudFortron is dé specialist in gevelonderhoud. Ruim 250 bevlogen vakmensen werken dag in dag uit aan de gevel. Ze wassen ramen, reinigen gevels en voeren klein technisch onderhoud uit. Onze specialisten zijn dan ook uw ‘ogen en oren’ aan de gevel. Ze zien in één oogopslag wat de staat van uw gevel is en kunnen u uitstekend adviseren over wat nodig is om uw gevel weer de uitstraling te geven die hij verdient. Dankzij jarenlange ervaring, continue opleiding en innovatie is Fortron al ruim dertig jaar toonaangevend in de schoonmaak- en glazenwassersbranche.
Bekijk website

Verzekerings Collectief Emmen

Over Verzekerings Collectief Emmen

Verzekeringen

Onze medewerkers zoeken voor u naar de verzekering die bij u past als persoon. Niet alleen wordt naar de prijs en de voorwaarden gekeken. Wij zorgen voor maatwerk.

Pensioenen

Als een van de weinige kantoren in deze regio hebben wij de vergunning om pensioenen te mogen adviseren. Onze adviseurs kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Hypotheken

Hypotheekadvies, belangrijk advies. Hier wilt u graag deskundig en onafhankelijk in geadviseerd worden. Wij vergelijken voor u de verschillende aanbieders en gaan samen met u op zoek naar de vorm waar u zich prettig bij voelt.

Bankzaken

Wij behartigen naast uw verzekeringszaken ook graag uw bankzaken. Wij zijn aangesloten bij de Regiobank. Bij ons kunt u nog gewoon terecht voor het opnemen en storten van geld en dit zonder van tevoren een afspraak te maken.

Bekijk website

Sanders Schilderwerken

Over Sanders Schilderwerken

Bent u op zoek naar een schildersbedrijf, dat kwaliteit levert voor een eerlijke prijs? Een professionele organisatie waar vakmanschap centraal staat? Een onderneming waarmee u heldere afspraken kunt maken, die altijd nagekomen worden?

Dan is Sanders Schilderwerken in Emmen u graag van dienst. Dankzij onze jarenlange ervaring bent u bij ons verzekerd van een perfect eindresultaat. Onze schilders zijn goed opgeleide vakmensen die hun werk met grote zorg uitvoeren. U kunt ons voor al uw schilderwerk inschakelen ...

Bekijk website

Segafredo - Tiktak

Over Segafredo - Tiktak

Thuis genieten van echte Italiaanse koffie

Wat is de magie van de originele, authentieke Italiaanse Espresso? Hoe ontstaat de smaakervaring die miljoenen koffieliefhebbers een stralende glimlach ontlokt? Het geheim ligt in het harmonieuze samenspel van melangeren, branden en bereiden.

De zorgvuldige selectie van alleen de beste ruwe, groene koffiesoorten, de traditionele Venetiaanse kunst van het koffie branden en de toepassing van de modernste bereidingstechnieken, creëren een unieke espresso om van te genieten: Segafredo Zanetti - il vero espresso italiano.

eerlijk en bedrijvig
Nederlanders zijn een nuchter, bedrijvig volkje. Ze staan bekend om hun zuinigheid, maar vooral ook als harde werkers. ‘Doe maar normaal’ is een veel gehoord credo en zo drinken ze het liefst ook hun koffie: eerlijk en zonder al te veel poppenkast. Daarom krijgt de Nederlandse koffiedrinker bij Tiktak precies dat waar hij om vraagt: zuivere koffie met een authentieke smaak, gebrand naar eeuwenoude, oer-Hollandse traditie. En niet te vergeten; dit alles uiteraard tegen een eerlijke prijs, want ook daar wordt de Tiktak drinker warm van.

Bekijk website

Van Liere Media

Over Van Liere Media

Van Liere Media is regisseur, adviseur  en producent van hoogwaardige grafimedia producties. Met behulp van diverse software oplossingen ondersteunt zij haar klanten bij het samenstellen en bestellen van communicatiemiddelen.  Waar mogelijk produceert Van Liere Media deze middelen zelf, anders draagt zij zorg voor de inkoop van deze middelen. Daarnaast ontwikkelt en beheert Van Liere Media web2print applicaties met de consument als doelgroep voor derden en zichzelf.Van Liere Media neemt de zorg over communicatie uit handenVan Liere Media neemt de zorg over communicatieprocessen uit handen van haar klanten. Waar gewenst en nodig voert zij de regie over deze processen. Van Liere Media levert  haar klanten de volgende mediadiensten:

 • Hoogwaardige (digitale) drukproducties inclusief afwerking en opslag & distributie.
 • Direct Marketing campagnes inclusief response meting door middel van software oplossingen en fulfillment van deze campagnes.
 • Crossmedia oplossingen op de snijvlakken van print, druk en internet; met behulp van automatiseringsoplossingen ondersteunt zij haar klanten bij het publiceren van content, zowel op papier als online.
 •  Web2print oplossingen voor bestellen en beheren van huisstijlen en het samenstellen van communicatiemiddelen.
 •  Web2print oplossingen voor consumenten waarmee relaties een extra verkoopkanaal openen.
Bekijk website

Restaurant 't Oelnbret

Over Restaurant 't Oelnbret

Restaurant ’t Oelnbret, een begrip in de omgeving door de uitstekende ambachtelijke keuken, gastvrije bediening en steeds wisselende menukaart. Kwaliteit en service, verrassende en vernieuwende aspecten staan voorop. Dit alles in een boerderij van 1835 tegenover de kerk in het centrum van Dalen. De juist uitstraling voor sfeer, warmte en gezelligheid.

Naast ons à la carte restaurant serveren wij de lunch voor zowel de zakelijke markt als particulieren en toeristen.
De keuken is van 12.00 uur tot 21.00 uur geopend, van dinsdag t/m zondag, ’s maandags gesloten.

Bekijk website

Notariaat 't Suydevelt

Over Notariaat 't Suydevelt

Missie

Wat wil een bedrijf of organisatie betekenen?
Het antwoord op die vraag wordt steeds vaker vastgelegd in wat op z'n Amerikaans heet: 'mission statement'.
Ook Notariaat 't Suydevelt heeft een dergelijke mission statement.
Een kort geformuleerd uitgangspunt waaraan activiteiten en handelen steeds weer kunnen worden getoetst.
"De maatschap beoogt te voorkomen dat de rechtsprekende macht zich over zaken moet buigen, door het geven van adequate adviezen en het waterdicht vastleggen van afspraken in notariële akten."
Deze regels worden kort samengevat in de slagzin (de 'pay-off'):

"uw afspraken waterdicht"

Bekijk website

Lanting reizen

Over Lanting reizen

Lanting reizen is een hecht familiebedrijf. De geschiedenis gaat terug tot 1939 toen Freek Lanting zijn eerste bus kocht. Voor 500 gulden kocht hij een 16-persoons busje. Met het vervoeren van arbeiders naar de ontginningsvelden in Drenthe en later het vervoer naar verschillende fabrieken in opdracht van de gemeente Emmen werd tot ver in de jaren 60 een goede boterham verdiend.

Met ruim 90 medewerkers en 52 touringcars timmeren we hard aan de weg om onze goede naam hoog in het vaandel te houden. Dit alles en het feit dat we een hecht familiebedrijf zijn, onderstreept onze degelijke instelling des te meer. Tegenwoordig verhuren we bussen, maken we groepsreizen door heel Europa, onder meer Parijs, Londen en Berlijn en maken we dagreizen voor onder andere scholen, bedrijven, zorginstellingen en verenigingen.

Bekijk website

Jongejan Wisseborn gerechtsdeurwaarders

Over Jongejan Wisseborn gerechtsdeurwaarders

Wij verstaan ons vak, staan voor kwaliteit en leveren maatwerk. Dat doen we met een enthousiast en kundig team van deurwaarders, juristen en ondersteunend personeel. Onze kracht is de combinatie van wettelijke bevoegdheden en diepgaande juridische expertise. Complexe zaken behandelen wij graag. Wij zijn gespecialiseerd in het executie- en beslagrecht, het huurrecht en alle wetgeving en reguliere contracten op het gebied van financiering. Onze kennis is altijd up-to-date.

Wij werken voor een breed scala aan organisaties zoals banken, financierings- en creditcardmaatschappijen, woningcorporaties, gemeenten en andere overheidsinstellingen. En uiteraard de advocatuur. Door de strategische spreiding van onze kantoren over Nederland kunnen wij snel ter plaatse zijn.

Bekijk website

Hoornstra B.V.

Over Hoornstra B.V.

Hoornstra is een middelgroot aannemingsbedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van grond-, weg- en waterbouw en is sinds 1985 een bekend gezicht op de noorderlijke GWW-markt. Het bedrijf is gevestigd te Nieuw-Buinen alwaar naast het kantoor tevens de materieeldienst gehuisvest is.

Hoornstra heeft een grote staat van dienst opgebouwd in de uitvoering van vrijwel alle grond- weg- en waterbouwwerken. De werkzaamheden omvatten het bouw- en woonrijpmaken van bestemmingsplannen, het reconstrueren en aanleggen van rioleringen en wegen, alsmede cultuurtechnisch werk in de vorm van kavelaanvaardings-, kavelverbeterings- en natuurherstelwerken.

Kwaliteit en veiligheid staan hoog in het vaandel, ons bedrijf is dan ook gecertificeerd volgens de kwaliteitsnorm NEN-ISO 9001 en de veiligheidsnorm VCA**.

Een duidelijke visie, vakbekwaam personeel en modern materieel vormen de basis voor een optimaal resultaat met hoge kwaliteit. Daarnaast dragen een betrouwbare en flexibele instelling en het naleven van kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften bij aan een gezonde bedrijfsstructuur, kortom een moderne dienstverlener om prettig mee samen te werken.

Bekijk website

Hofstra Hulshof Bouw b.v.

Over Hofstra Hulshof Bouw b.v.

Misschien kent u ons bedrijf van 'horen zeggen'.
Misschien hebt u in het verleden al eens gebruik gemaakt van onze diensten.
Misschien wilt u gewoon wat meer weten over Hofstra Hulshof Bouw.

In alle gevallen denken we u met onze internet site van dienst te zijn.
We geven een presentatie van ons bedrijf, dat sinds de oprichting in 1983 een forse groei heeft doorgemaakt. Klein begonnen maar in de loop der jaren uitgegroeid tot een middelgrote bouwonderneming, waardoor wij slagvaardig en concurrerend zijn.
Een bedrijf dat opdrachten - van klein tot groot - naar volle tevredenheid van de opdrachtgevers kan uitvoeren.
Dat kan een particulier zijn, die zijn woning wil laten (ver)bouwen of een slot wil laten vervangen, een woningbouwvereniging die het onderhoud bij ons bedrijf wil onderbrengen of nieuwbouw wil laten plegen, een stichting die restauratie of onderhoud wil uitvoeren aan hun monumentale panden, een school welke zijn panden wil laten onderhouden, verbouwen of nieuwbouwen of een ondernemer die een nieuw kantoorpand, bedrijfspand of bedrijfshal wil laten bouwen.
Kortom voor al uw nieuwbouw, verbouw, aanbouw, onderhoud, renovatie, restauratie, interieurbouw, winkelverbouwing, kozijnen en trappen kunt u een beroep op ons doen. Voor zowel kleine als grote opdrachten.

Bekijk website

Geo Plus

Over Geo Plus

Geo Plus is a private-owned company with 40 employees, led by CEO Jan Loots and CFO Patrick Défilet. The company has two shareholders: founder Jan Loots and the Investment and Development Company for the Northern Netherlands NOM. Geo Plus owns a fleet of 7 high-end hydrographic vessels in the range of 6m to 35m.

What we do

Geo Plus provides three services:

 • We develop state-of-the-art dedicated survey vessels
 • We rent these survey vessels to customers worldwide
 • We provide hydrographical and nautical knowledge to our customers
Bekijk website

Drukkerij Edoprint

Over Drukkerij Edoprint

Drukkerij Edoprint bv is een drukkerij die zich bezighoudt met de vervaardiging van alle soorten drukwerk. Vanaf 1977 heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een moderne drukkerij, die zowel in de pre-press als de drukkerij met moderne digitale apparatuur uw drukopdracht vervaardigt.

Tot onze klantenkring behoren ondermeer: industriële bedrijven, scholen, overheden, detailhandel en reclamebureaus. Maar ook de particulier wordt op vakkundige wijze begeleid bij het vervaardigen van het door hem of haar gewenste drukwerk.

Bekijk website

De Roo Milieutechniek en Wegenbouw

Over De Roo Milieutechniek en Wegenbouw

Al meer dan 80 jaar is De Roo als middelgroot GWW bedrijf actief op de vakgebieden infrastructuur en milieutechniek, in hoofdzakelijk het noordelijk deel van Nederland.

De Roo heeft zijn wortels in de natte waterbouw, ooit is De Roo begonnen als stenenzetter bij de afsluitdijk, maar vandaag de dag is De Roo een dynamisch en allround specialist in de uiteenlopende disciplines op het gebied van infrastructuur en milieutechniek.

Op de website vindt u informatie over deze vakgebieden en informatie over ons beleid op gebied van arbo / milieu / kwaliteit (AMK) en Maatschapplijk Verantwoord Ondernemen.

Bekijk website

Buro Hollema

Over Buro Hollema

Vanaf 1 januari 2013 zijn CiCom Milieu BV en Buro Hollema bnt samen gegaan. Ze gaan verder onder de naam Buro Hollema BV.

Buro Hollema kent een lange historie van circa 60 jaar. Geke Hollema (1919 – 1991) heeft het buro opgericht in 1950. In 1988 sloot Hollema een maatschapcontract met Wiek de Kleine-Riemersma en Willem Pier.  Zij hebben jarenlang het buro gerund.

In 2013 hebben Alfred Reurink, Wim Hoitzing en Jan Wiebren Visser het stokje overgenomen. Jan Wiebren draait al vele jaren mee in Buro Hollema. Alfred en Wim hebben afscheid genomen van hun eigen bedrijfsnaam CiCom Milieu BV. Gezamenlijk zorgen zij vanaf nu voor de continuïteit van Buro Hollema BV.

Door deze verandering is het dienstenpakket van Buro Hollema BV uitgebreid. Geke Hollema is gestart met tuin- en landschapsarchitectuur. Met de komst van Willem Pier is Civiele techniek toegevoegd. Sinds 1 januari 2013 maken de toegevoegde werkvelden Milieu en Sport & groen het dienstenpakket compleet.

Bekijk website

Albo beton BV

Over Albo beton BV

Bijna 100 jaar ervaring

Albo Beton, onderdeel van Omko, maakt werk van uw maatwerk. Al bijna 100 jaar kenmerkt Omko zich door haar aandacht voor klantwensen. Een luisterend oor, deskundig advies en een scherp oog voor detail. Omko verzorgt zowel de bijzaken als de essentiële voorwaarden. Zoals u het wilt.

Kwaliteit, maatwerk en persoonlijke aandacht spelen daarbij vanzelfsprekend een belangrijke rol. Een snelle inzetbaarheid, een ruim assortiment en goed advies zijn echter minstens zo belangrijk.

Bekijk website

Ediso

Over Ediso

Websites zijn meer dan online folders. Eerst onderzoeken we samen met de klant wat het doel van de website is en wat we kunnen doen om dit doel te bereiken. Aan de hand daarvan ontwikkelen we een concept of plan. Onze websites werken op alle apparaten; op desktop, mobiel en tablet. Dat doen we altijd op basis van de nieuwste ontwikkelingen op webgebied Vanaf het moment dat een site online is, valt er een hoop te meten. Analyse van de gegevens geeft de mogelijkheid aanpassingen te doen zodat de site effectiever kan worden ingezet. In deze tijd is niks doen aan een website in onze ogen een doodzonde, een website is nooit af.

Bekijk website

B+O Architectuur

Over B+O Architectuur

Wonen

Ieder mens heeft ruimte nodig om te leven. Dit moet een plek zijn waar jij je prettig voelt en je volledig kunt ontplooien. Een plek waar je kunt ‘zijn’. Voor elk mens heeft die plek andere kenmerken en eigenschappen. Om erachter te komen wat deze precies zijn, willen we eerst weten wie onze opdrachtgever of gebruiker is. Wij gaan daarom op zoek naar de vraag achter de vraag; wat wilt u en waarom wilt u wat u wilt? We kijken niet alleen naar de rationele en functionele vraag, maar ook naar de gebruikers van de toekomstige ruimte. Op deze manier ontstaat er een filosofie die past bij de mens die in de ruimte zal leven. U kunt met diverse woonvraagstukken bij ons terecht. Onze portefeuille bestaat uit particuliere woonhuizen, appartementengebouwen en (sociale) woningbouw.

Werken

Een werkplek is meer dan een plek om te werken. Het is een plek van ontmoeting, verbinding, samenwerking en waar inspiratie leidt tot creativiteit. Voor elk bedrijf is de vorm van deze plek anders, maar de inhoud is hetzelfde. Wij vertalen deze inhoud naar de wensen van uw bedrijf en ontwerpen gebouwen en ruimtes waarin mensen zich maximaal kunnen ontplooien.

Bekijk website

v.d. Lee B.V.

Over v.d. Lee B.V.

Van der Lee is een voortvarend transport- en familiebedrijf opgericht in 1919. We koesteren onze reputatie van betrouwbaarheid die onze voorgangers hebben opgebouwd. Met vestigingen in Nederland, België en Duitsland voelen we ons thuis in de industriële kerngebieden van West-Europa.

Vragen?

Bel +31 (0)15 213 59 11 of
e-mail transportrequest@vanderlee.nl
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Bekijk website

Timmermans Hardglas B.V.

Over Timmermans Hardglas B.V.

Timmermans Hardglas B.V. is specialist in nagenoeg alle glastechnische oplossing voor de bouw. Wij werken voor architecten, woningcorporaties, projectontwikkelaars, aannemers, onder- aannemers, schilders, glasbedrijven, calculatoren en gemeenten. Een ieder die een glastechnische oplossing zoekt is bij Timmermans Hardglas B.V. aan het juiste adres.

Al onze glastechnische producten worden volledig geproduceerd in ons eigen productiebedrijf wat voor u korte lijnen en levertijden inhoudt. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij uw opdracht van A tot Z begeleiden. Vanaf tekentafel tot aan oplevering bent u dus gegarandeerd van topkwaliteit. Wij denken mee over uw glastechnische toepassing.

Bekijk website

Rabobank Emmen Coevorden

Over Rabobank Emmen Coevorden

Wij zijn een lokale bank die midden in de samenleving staat. Betrokken bij onze klanten en de regio. Door onze (financiële) kennis te delen en door onze persoonlijke manier van samenwerken, willen wij ambities van onze klanten waarmaken. Wij brengen klanten en partijen bij elkaar en participeren in maatschappelijke initiatieven. Zo leveren wij een aandeel in elkaar.

Bekijk website

Slim & Partners

Over Slim & Partners

Leeghwater Knitwear produceert een compleet programma gebreide artikelen van hoge kwaliteit:

 • Truien
 • Sjaals-Mutsen
 • Sokken
 • Thermisch ondergoed

Een standaard collectie leveren wij uit voorraad, varianten en specials uit

productie te Nieuw-Amsterdam. Deze combinatie geeft ons een maximale flexibiliteit

 

Onder ons logo mag U de beste kwaliteit verwachten:

 • een hoog draagcomfort
 • een lange draagtijd
 • machine wasbaar
Bekijk website

Scholten Cycling

Over Scholten Cycling

Sinds 2000 is Marthijs Wegdam eigenaar van Scholten Cycling. Gestart met een winkel in Dalen en sinds 2004 op de huidige locatie aan het Kleine Veld. Een locatie met ruim 800 m2 waar onze ruime collectie goed getoond kan worden. Fietsen verkopen is niet de enige passie van Scholten Cycling.

Scholten Cyling staat voor:

Een ruime keuze: veel merken in diverse prijssegmenten op het gebied van fietsen, kleding, schoenen, helmen en accessoires.

Passie voor fietsen: passie voor fietsen betekent niet alleen passie om de fiets te verkopen, maar ook passie om te fietsen en alles over de fiets te weten.

Service: ons streven is om de klant met een tevreden gevoel de deur uit te laten gaan en net dat extra beetje meer te geven.

Vriendelijk personeel: ieder klant is bij ons belangrijk! Kom je voor een ventieldopje of een tweedehandsfiets je krijgt alle aandacht.

Deskundige personeel: om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen en deze met jullie te delen gaan wij als team jaarlijks naar de Eurobike in Friedrichshafen. Daarnaast volgen onze medewerkers regelmatig individueel trainingen en workshops om hun skills nog meer te verbeteren.

Bekijk website

OMKO

Over OMKO

Omko maakt van maatwerk "Vakwerk"
Omko is sinds 1910 een begrip in de uitvaartwereld.
Ons hoofdkantoor is gevestigd in Coevorden.
Het bedrijf met atelier en kleding  in Emmen.
De constructiewerkplaats voor begraafplaats benodigdheden  in Wachtum.

Omko maakt werk van uw maatwerk, al bijna 100 jaar kenmerkt Omko zich door haar aandacht voor klantwensen.
Een luisterend oor, deskundig advies en een scherp oog voor detail.
Omko verzorgt zowel de bijzaken als de essentiële voorwaarden.
Zoals u het wil.

Bekijk website

LBS Emmen

Over LBS Emmen

LBS is een specialist in het vervaardigen en bewerken van kwalitatief hoogwaardige transport- en procesbanden. Voor zowel kunststof- als rubberbanden, specials en toebehoren bent u bij ons aan het juiste adres. Al meer dan twintig jaar leveren wij aan alle denkbare branches. Van de voedingsmiddelenindustrie tot land- en tuinbouw en alles wat er tussenin zit. U mag van ons altijd de beste kwaliteit en service verwachten. U zegt het maar!

Daarnaast hebben we door de jaren heen met veel succes onze eigen producten ontwikkeld en op de markt gebracht. Dat alles maakt LBS tot een betrouwbare en innovatieve speler op de markt.

Bekijk website

J.C. Krans aannemingwerken b.v.

Over J.C. Krans aannemingwerken b.v.

Verrassend anders

Door onze ruime ervaring en flexibele werkwijze zijn wij prima in staat adequaat in te spelen op de ontwikkelingen in de markt. Voor u een verrassing? Voor ons niet meer dan normaal!

De basis van J.C. Krans ligt in 1966 toen J.C. Krans een sloopbedrijf vestigde te Stadskanaal. Dat was in de tijd dat nog moest worden betaald om te mogen slopen. Nu moeten er nog steeds gebouwen worden gesloopt. Maar anders dan toen. De tijden zijn veranderd. Bouwmethoden en materialen zijn ingrijpend veranderd. We weten meer over hergebruik en de eventuele gevaren van sommige bouwmaterialen.

Daarnaast zijn opdrachtgevers andere eisen gaan stellen. Steeds meer moest een totaalpakket worden geboden. Wij bieden dit conform de milieu-eisen en de benodigde certificaten.

Ook in de grond- weg en waterbouw hebben we onze vakmanschap bewezen. De kwaliteit van het werk dat door de GWW-sector van ons bedrijf wordt geleverd voldoet aan de meest stringente normeringen. Hetzelfde geldt voor de veiligheidscriteria.

Bekijk website

Hotel ten Cate

Over Hotel ten Cate

Op een prachtige locatie aan de rand van het stadscentrum van Emmen – Drenthe, op loopafstand van Dierenpark Emmen en in het eeuwenoude dorpje Noordbarge, treft u het meest kleurrijke en vrolijke kunsthotel van Nederland aan. Kleurrijk in de zin van de kunst aan de buitenzijde en binnenzijde, maar tevens kleurrijk wat betreft ontvangst, warmte, gezelligheid en het culinaire vlak.

Eenmaal binnen kunt u genieten van een drankje of eenvoudige kaart in Bar/Brasserie 13, culinair lunchen of dineren kunt u in ons sfeervolle Restaurant 13 of in de binnentuin waar uit de wind en in de zon prachtige gerechten worden geserveerd. Lekker loungen en genieten van sprankelende cocktails kan in de sfeervolle en hippe Lounge 13.

Voor de nodige in- en ontspanning brengt u een bezoekje aan het TC Health Centre, waar u een fitnessruimte, solarium en massagepraktijk vindt.

We beschikken over 53 hotelkamers waarvan enkele familiekamers, diverse klassiek ingerichte kamers en enkele moderne kunstkamers.

Buiten en in het hele kunsthotel kunt u de kunst van de toyisten bewonderen

Bekijk website

BZN Sloopwerken

Over BZN Sloopwerken

Wat doen wij:

 • Totaalsloop
 • Renovatiesloopwerk en kleine sloopwerken
 • Opruimen Storm/Brand Schade
 • Grond en Straat werk
 • Asbestsanering
Bekijk website

HuitingSchoon

Over HuitingSchoon

HuitingSchoon zijn makelaars gespecialiseerd in agrarisch onroerend goed en Landelijk Wonen. Ons team staat voor u klaar bij vastgoed gerelateerde vraagstukken in het landelijk gebied. Van woning tot ligboxenstal, van onteigening tot productierechten! En uiteraard aankoop, verkoop en taxatie.
Verder adviseren wij agrarisch ondernemers, overheden, projectontwikkelaars en particulieren op het gebied van grondaankoop, onteigening, planschade. En door samenwerking met specialisten op het gebied van Ruimtelijke Ordening en Milieu kunnen wij u op een breed terrein van dienst zijn.

Bekijk website

Fuhler

Over Fuhler
Bekijk website

D.E.V.

Over D.E.V.

Ruim 25 jaar verhuurt D.E.V Verhuur dranghekken, bouwhekken, wegafzetting en vlaggenmasten. Tevens plaatsen wij de bekende driezijdige reclameborden langs de weg. Ook verhuren wij fietsenrekken.
Daarnaast zijn wij 5 jaar hoofdsponsor geweest van diverse wielercriteria in Drenthe, Friesland en Groningen onder de naam D.E.V.-Klassement.

25 jaar toeschouwers
In de 25 jaar dat D.E.V. Verhuur bij allerlei evenementen, feesten, intochten, wedstrijden van de partij is geweest zijn we maar weinig aan het toeschouwer-zijn toegekomen. Het draaide allemaal om de "echte" toeschouwers: de mensen die van heinde en ver waren gekomen om getuige te zijn van de Ronde van Drenthe, de TT, de Gouden Pijl, de feestelijke intocht van Sinterklaas of Koningsdag.

Bekijk website

La France

Over La France

La France Emmen is een koffiehuis gelegen in het centrum van Emmen. Hier kunt u genieten van een heerlijk broodje met een lekker bakje koffie.

Bikkel

Over Bikkel

De Bikkel Groep is een allround onderneming in personele diensten. Wij detacheren, verlonen, werven en selecteren medewerkers in alle disciplines.

Daarnaast hebben we een uitgebreide beleggingsportefeuille in onroerend goed. De Bikkel Groep streeft er naar om de juiste man op de juiste werkplek te krijgen. Door medewerkers en klanten duidelijke informatie te geven, lukt dit praktisch altijd.

De Bikkel Groep doet er bovendien alles aan om aan de wensen van de klant te voldoen. Wat wij beloven, komen wij na.

Bekijk website

Credo

Over Credo

Credo streeft er naar projecten te ontwikkelen met de ‘Credo-beleving’: het creëren van een complete, aangename LEEFomgeving, waar het goed leven is in de ruimste zin van het woord. Dit doet zij vanuit de visie van de eindgebruiker en het besef dat grenzen tussen wonen, werken en ontspannen steeds verder vervagen.

Credo ontwikkelt totaalconcepten. Naast het traditionele vastgoed ontwikkelen (grondverwerven, ontwerpen, bouwen, verkopen)

Er wordt ook veel aandacht gegeven aan het totale omliggende gebied van het project en het aanbod van voorzieningen en comfortdiensten.

De projectenportefeuille van Credo is bewust zeer divers; van kleinschalige inbreidingen (zoals Villa Maria, Velp) tot langjarige complete gebiedsontwikkelingen (zoals Strijp-S, een PPS met Gemeente Eindhoven en Paleiskwartier, een PPS met Gemeente ’s-Hertogenbosch).

Bekijk website

Bakker Bart

Over Bakker Bart

Dalipassage 47
7811 DA Emmen

Tel: (0591) 64 69 65
Fax: (0591) 64 69 34

Openingstijden :

ma 08:00 - 18:30
di 08:00 - 18:30
wo 08:00 - 18:30
do 08:00 - 21:30
vr 08:00 - 18:30
za 08:00 - 17:00

Bekijk website

Chaudique

Over Chaudique

DE PASSIE

In 1893 toog Johannes Kalkdijk vanaf ‘t Kleyntjes te Loozen naar De Bente bij de molen te Dalen om een bedrijf te stichten in Bakkerswaren, Levensmiddelen en Dranken. In de loop der tijd leerden we als familiebedrijf in vijf generaties van vader op zoon te proeven en daarbij pure smaken en geuren te herkennen. Vanuit deze basis heeft Chauxdigue van de mooiste terroirs het lekkerste druivensap geselecteerd en bieden we een uitgebreid assortiment kwaliteitswijnen om te delen met pure liefhebbers. Een goed stuk oer-desembrood zal bij het proeven vanuit onze familie-traditie nimmer ontbreken.

Bekijk website